صنايع دستي يکي  از ارکان توسعه پايدار است

به گزارش ميراث آرياCHTN)) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي در اين ديدار ضمن اشاره به توانمندي ها و ويژگي هاي منحصر به فرد صنايع دستي استان، خواستار گسترش دامنه معرفي و شناسايي اين آثار هنري ارزشمند به روش‌هاي مختلف شد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با اشاره به موقعيت بازار اميريه افزود: وجود مکاني مانند بازار اميريه در شهر تبريز فرصت بسيار خوبي براي هنرمندان فعال در رشته هاي مختلف صنايع دستي و هنرهاي سنتي است تا ضمن برقراري ارتباط بيشتر با همکاران، مردم و علاقمندان را نيز از نحوه و چگونگي عملکرد خود مطلع سازند.

وي افزود: هنوز از امکانات و توانمندي هاي وجود بازاري متمرکز و تخصصي مانند اميريه استفاده بهينه اي نشده و اين موقعيت خوب مغفول مانده است.

محمدي در ادامه بر تلاش سازمان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي بر رفع مشکلات و مسائل بازار اميريه تاکيد نمود و گفت: در زمينه حل مشکل پارکينگ هاي همجوار بازار، مسير گشايي و بهبود راه دسترسي به اين بازار و همچنين در مورد سند مالکيت واحدها که دچار مشکلاتي هستند، با شهرداري تبريز مذاکراتي داشته ايم که در روزهاي آينده نيز پيگيري خواهد شد.

به گفته وي، حل اين مشکلات بدون همکاري و همراهي شهرداري و نهادهاي مربتط امکان پذير نخواهد بود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه اين بازديد از واحدهاي فعال در اين مجموعه بازديد کرد و با هنرمندان صنعتگر بازار اميريه و همچنين هيات مديره بازار به بحث و تبادل نظر پرداختند./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388100288